Välkommen till Flinta!

Det här är sjuornas sida. Under rubriken Kunskap i högermarginalen hittar du information om varje ämne. Under rubriken Kultur kan du läsa om elevens kulturval och andra kulturhändelser i arbetslaget. Under rubriken Tema berättar vi om läsårets temaarbeten.

Har du som förälder några frågor är du välkommen att ringa eller e-posta oss i arbetslaget. Kontaktuppgifter hittar du under rubriken Kontakt i högermeny.

Logga in (elev)

Läxor

Matte

NO

SO

Alla klasser: Länk till vårt texthäfte i Geografi

Franska

Camillas grupp: Läxor i franska finns på www.glosor.eu

användarnamn: camub

lösenord: flinta

Claes grupp:

Spanska

Camillas grupp: Läxor i spanska finns på www.glosor.eu. Användarnamn: camub, lösenord: flinta

Paulas grupp:

Lenas grupp:

Tyska

Tack för en trevlig skolstart!

Imorgon, torsdag, ses vi 10-14 och på fredag jobbar vi enligt schema.

Alla rubriker på vår sida har ännu inte uppdaterats helt. Vi ber om ursäkt och lovar att skynda på!

Välkomna på föräldramöte för hela åk 7 torsdagen 24 augusti kl. 18.00 - 19.30!

Mer info kommer med veckobrevet på fredag!

Hjälm-användning

Vi önskar påminna elever och föräldrar om att det är lag på att bära cykelhjälm då eleven är under 15 år.

Detta ser vi också bör gälla vid kickboard- och skateboardanvändning.

Från workshopen om hjälpmedelsappar till Ipaden

Ipadhjälpmedel - Information om hjälpmedel till Ipad, appar och inbyggda hjälpmedel.

Veckobrev

Flintas veckobrev. Uppdateras i slutet av varje vecka.

Information om betyg och bedömning

Här är informationsmaterialet om betyg och bedömning

Info om sjukanmälan

För att sjukanmäla ditt barn surfar du till www.skolwebb.stockholm.se och registrerar dig (BankId-inloggning krävs). Skolwebben används sedan som verktyg för att sjukanmäla ditt barn (finns även en app att ladda ned som heter Anmäl frånvaro Stockholm).

Det går även att ringa in sjukanmälan på telefonnummer 0850822734 men vi föredrar om anmälan görs digitalt.